mobiele website
 
 
Gratis website aanmelden bij Keyboost.
Op die manier ziet u meteen welke impact deze heeft op de positie van uw website bij de resultaten van de zoekmachines. In ruil vragen wij dat u het onderstaande formulier correct invult. De trialversie van Keyboost is beperkt tot één per website.
Content voor mobiel: 7 tips.
De mobiele website tonen met duidelijke klik naar desktop versie. De desktop website tonen met duidelijke klik naar mobiele versie. Je kunt de keus uit handen nemen van de bezoeker door direct de mobiele website te tonen. De standaard desktop versie kan namelijk zorgen voor een lange laadtijd.
seo content
Mobiele website Online.
Op het werk, in de auto, het openbaar vervoer of in de wachtrij, op elk moment heeft u de kans om te surfen en de mogelijkheid tot het bekijken en bezoeken van uw website. Door het hebben van een mobiele website bent u beschikbaar voor nieuwe klanten, zelfs op reis.
schoonmaakbedrijf
De voor en nadelen van een mobiele website versus een app.
Verschil mobiele website en app. Het voornaamste verschil is dat een mobiele website direct kan worden bekeken via de browser die standaard op de mobiele telefoon zit. Een mobiele applicatie of afgekort app, is een stukje software wat gedownload en geïnstalleerd moet worden voor gebruik.
mobiele website maken
Welkom! Search Google Developers.
Als u beschikt over voldoende technische kennis om dit zelf te doen, bekijkt u onze handleiding over SEO voor mobiel. Lees verder als u meer wilt weten over de redenen waarom u een website moet maken die geschikt is voor mobiele apparaten.
lening
Wat is beter: een mobiele of responsive website?
Een mobiele website daarentegen is in feite een tweede website, die meestal draait op een eigen subdomein bijvoorbeeld m.domeinnaam.nl en die speciaal ontwikkeld is voor mobiele apparaten. Wanneer je een website bezoekt die ook een mobiele site aanbiedt, leest een scriptje uit met welk apparaat je de website probeert te bezoeken en toont je afhankelijk daarvan de gewone website of de mobiele site.
App, mobiele site of responsive website? Mediaweb.
Je kan gewoon een script toevoegen waardoor content op een pagina of website niet geïndexeerd wordt door zoekmachines. Indien bezoekers op een specifieke pagina op de desktop versie belanden van de website kunnen mobiele apparaten gewoon geredirect worden naar de betreffende pagina op de mobiele website elk artikel heeft een uniek id.
7 redenen om een responsive website mobile-first te maken.
Om tegemoet te komen aan het groeiende aantal mobiele surfers, begonnen webdesigners met de ontwikkeling van dubbele websites: één voor toestellen met een groot scherm en een aparte, mobiele website voor toestellen met kleine schermen. Die mobiele sites werden specifiek ontworpen en geprogrammeerd om optimaal gebruik te maken van de kleinere schermen en de mindere nauwkeurigheid van touchscreens.
Mobiele websites Responsive Webdesign.
Gecentraliseerd informatie aanbod. Het ontwikkelen van een mobiele website gaat meestal hand in hand met de bouw van de eigenlijke website of internet applicatie, doch kan indien gewenst ook afzonderlijk gerealiseerd en geïntegreerd worden met een bestaande website. Tijdens de conceptuele fase worden al de vereisten voor mobiele bezoekers mee in kaart gebracht.
Professionele mobiele website laten bouwen: bekijk enkele realisaties.
Web software op maat. Pro pakket website voor Brainlight Belgium uit Wortegem-Petegem. Nieuwe Pro pakket website Bakkerij Barlis uit Menen. Pro pakket website voor schilder Frederik Depamelaere uit Izegem. Pro pakket website voor Zuidwestdrones uit Heule. Bouwdroger Ontvochtiger Pro pakket website.

Contacteer ons

Meer resultaten voor mobiele website