mobiele website
 
 
Gratis website aanmelden bij Keyboost.
Op die manier ziet u meteen welke impact deze heeft op de positie van uw website bij de resultaten van de zoekmachines. In ruil vragen wij dat u het onderstaande formulier correct invult. De trialversie van Keyboost is beperkt tot één per website.
Mobiele websites Responsive Webdesign.
Gecentraliseerd informatie aanbod. Het ontwikkelen van een mobiele website gaat meestal hand in hand met de bouw van de eigenlijke website of internet applicatie, doch kan indien gewenst ook afzonderlijk gerealiseerd en geïntegreerd worden met een bestaande website. Tijdens de conceptuele fase worden al de vereisten voor mobiele bezoekers mee in kaart gebracht.
mobiele website maken
Een mobiele site, of liever een app? KBC Bank Verzekering.
Een mobiele site is een website die aangepast is aan het kleine scherm van een smartphone. Hij staat ergens online op een zogenoemde internetserver, en wordt door de gebruiker opgeroepen wanneer hij die nodig heeft. Een mobiele app daarentegen bevindt zich op de smartphone zelf.
seo content
Waarom een mobiele website? Internetbureau Getting Social uit Eindhoven.
Waarom een mobiele website? Wat is een mobiele website? In plaats van dat de gebruiker de normale website bezoekt via een mobiel apparaat, wordt de bezoeker automatisch herkend als mobiele bezoeker en doorgestuurd naar de mobiel geoptimaliseerde website. Wat zijn de voordelen van een mobiele website?
Ballonvaart
App, mobiele site of responsive website? Mediaweb.
Je kan gewoon een script toevoegen waardoor content op een pagina of website niet geïndexeerd wordt door zoekmachines. Indien bezoekers op een specifieke pagina op de desktop versie belanden van de website kunnen mobiele apparaten gewoon geredirect worden naar de betreffende pagina op de mobiele website elk artikel heeft een uniek id.
datingsite lexa
Wat is beter: een mobiele of responsive website?
Een mobiele website daarentegen is in feite een tweede website, die meestal draait op een eigen subdomein bijvoorbeeld m.domeinnaam.nl en die speciaal ontwikkeld is voor mobiele apparaten. Wanneer je een website bezoekt die ook een mobiele site aanbiedt, leest een scriptje uit met welk apparaat je de website probeert te bezoeken en toont je afhankelijk daarvan de gewone website of de mobiele site.
Ook gemaakt voor mobiel gebruik! Webnode.
In 2013, zagen we een stijging van 50% in de verkoop van smartphones ten op zichten van alle mobiele apparaten. Websites ontworpen voor mobiele apparaten zorgen voor een optimale browsing ervaring, daarom is jou website bij Webnode direct klaar voor mobiel gebruik.
Mobiele website of app Keuze in digitale strategie Intracto.
Om het groeiende mobiele verkeer beter op te vangen, kan je kiezen voor een mobiele website. Hier wordt rekening gehouden met de kleinere schermresolutie door bijvoorbeeld minder detail te tonen, de knoppen groter te maken en de inhoud te beperken.
Mobiele website.
U kan de verkeersinformatie van het Verkeerscentrum ook raadplegen op uw smartphone via filebeeld.be, onze mobiele website. U hoeft dus geen computer in de buurt te hebben om in één oogopslag te weten of u filevrij kan rijden. Filebeeld.be is specifiek bedoeld voor snel gebruik op mobiele toestellen en biedt de belangrijkste verkeersinformatie aan.:
Mobiele website voor iPad of iPhone? Imaxx Webdesign.
Een mobiele website als fall-back. Als de mobiele website dient als fall-back voor een volledige flash website, bouwen we een afgeleide website voor mobiele toestellen zonder flash. Mobiele websites zijn dan ook meteen geschikter voor bv. smartphones zoals een iPhone.

Contacteer ons

Meer resultaten voor mobiele website